2011-03-28 10:21:41• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyet a Fásy Mulató-koncertre

2011. március 21-30. között a ShowTime Entertainment Factory és a NetMusic.ro közös szervezésében Erdélyben turnézik a Fásy Mulató. A turné már javában tart, a szatmári közönség március 30-án 19 órától a Szakszervezetek Művelődési Házában vehet részt a magyarországi mulatósok koncertjén.

Fásy Ádám kislányával Zsüliettel, Baby Gabival és Sihell Ferryvel járja végig Erdély különböző városait, a Partiumtól egészen Székelyföldig, hogy a hazai színpadokra is elhozza zenei műsorának hangulatát. Az erdélyi közönség ezidáig már öt városban Marosvásárhelyen, Kolozsváron, Csíkszeredában, Sepsiszentgyörgyön és Déván találkozhatott a mulatós műfaj népszerű előadójával és meghívott vendégeivel.

Fásy Ádám, aki már több interjúban is elmondta, hogy számára különösen fontos a határon túli magyar közönség szeretete, a megszokott műsorszámok mellett legújabb dalait is elhozta Erdélybe, amelyek láthatóan ugyancsak elnyerték a rajongók tetszését. Akik egy igazán mulatós estére vágynak, még nem maradtak le semmiről, hiszen a Fásy Mulató népszerű csapata  március 30-án Szatmárnémetiben várja a közönséget.

A Szatmár.ro és a szervezők, a ShowTime Entertainment Factory és a NetMusic.ro most induló nyereményjátékán három kétszemélyes belépőt nyerhetnek azok, akik felsorolnak három énekest, akik Fásy Ádám produkcióinak gyakori vendégei. Az e-maileket a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk március 30-ig délig. Az e-mail mindenképp tartalmazza a szerencsevadász nevét és telefonszámát, ugyanis a jegyek átvételéről telefonon értesítjük a nyerteseket.

Sok szerencsét kívánunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: